
| Course | Credits | Scientific Disciplinary Sector Code | Contact Hours | Exercise Hours | Laboratory Hours | Personal Study Hours | Type of Activity | Optional materials and exam in a foreign language | Language | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
14869 -
Valutazione dell'impatto ambientale dell'industria alimentare
|
6 | AGR/15 | 40 | 8 | - | - | Core compulsory activities |
|
ITA | |||||||||
| 16924 - Economia e Marketing dei prodotti agroalimentari | 12 | AGR/01 | 80 | 16 | - | - | Core compulsory activities |
-
-
|
ITA | |||||||||
| 16925 - Metodologie spettroscopiche per il controllo della qualità degli alimenti | 6 | CHIM/02 | 40 | 8 | - | - | Core compulsory activities |
-
|
ITA | |||||||||
|
17479 -
Ispezione degli alimenti di origine vegetale
|
6 | AGR/12 | 40 | 8 | - | - | Core compulsory activities |
|
ITA | |||||||||
|
||||||||||||||||||
| Course | Credits | Scientific Disciplinary Sector Code | Contact Hours | Exercise Hours | Laboratory Hours | Personal Study Hours | Type of Activity | Optional materials and exam in a foreign language | Language | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
||||||||||||||||||
| 14862 - Tecnologie enzimatiche per l'industria alimentare | 6 | AGR/15 | 40 | - | 8 | - | Core compulsory activities |
-
|
ITA | |||||||||
| 15648 - Bioprocessi alimentari | 6 | CHIM/11 | 40 | - | 8 | - | Related or supplementary learning activities |
-
|
ITA | |||||||||
| 16797 - Inglese B2 | 6 | L-LIN/12 | 48 | - | - | - |
-
|
ITA | ||||||||||
|
||||||||||||||||||
|
17587 -
Inglese tecnico
|
2 | 16 | - | - | - | Other activities |
|
ITA | ||||||||||
| Course | Credits | Scientific Disciplinary Sector Code | Contact Hours | Exercise Hours | Laboratory Hours | Personal Study Hours | Type of Activity | Optional materials and exam in a foreign language | Language | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
| 16375 - Tecniche genetiche e molecolari per il miglioramento della qualità delle produzioni animali | 6 | AGR/17 | 40 | - | 8 | - | Related or supplementary learning activities |
-
|
ITA | |||||||||
|
||||||||||||||||||
| Course | Credits | Scientific Disciplinary Sector Code | Contact Hours | Exercise Hours | Laboratory Hours | Personal Study Hours | Type of Activity | Optional materials and exam in a foreign language | Language | |||||||||
|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
|
||||||||||||||||||
|
||||||||||||||||||
| 15687 - Analisi chimica e biochimica di matrici alimentari e prodotti di fermentazione | 6 | AGR/15 | 48 | - | - | - |
-
|
ITA | ||||||||||