
| Course | Credits | Scientific Disciplinary Sector Code | Contact Hours | Exercise Hours | Laboratory Hours | Personal Study Hours | Type of Activity | Language | ||||||||||||||
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| 15646 - Sustainable innovation and environmental assessment in the food industry | 12 | AGR/15 | 80 | 16 | - | - | Core compulsory activities | ITA | ||||||||||||||
| 15647 - Analytical Methods for food quality control |
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ITA | ||||||||||||||||||||
| 15648 - Food bioprocessing | 6 | CHIM/11 | 40 | - | 8 | - | Related or supplementary learning activities | ITA | ||||||||||||||
| 15688 - Basi teoriche e applicazioni delle nuove tecnologie genomiche | 4 | AGR/17 | 28 | - | 4 | - | ITA | |||||||||||||||
| 15689 - Qualità e sostenibilità della produzione agricola e sicurezza agroalimentare | 4 | AGR/12 | 28 | - | 4 | - | ITA | |||||||||||||||
| 15690 - Innovazione e trasferimento tecnologico nel settore delle biotecnologie agroalimentari | 4 | AGR/05 | 28 | - | 4 | - | ITA | |||||||||||||||
| 15941 - Attività professionalizzanti per il settore alimentare | 4 | CHIM/11 | 32 | - | - | - | ITA | |||||||||||||||
| Course | Credits | Scientific Disciplinary Sector Code | Contact Hours | Exercise Hours | Laboratory Hours | Personal Study Hours | Type of Activity | Language | ||||||||||||||
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| 14862 - Enzymes in food technology | 6 | AGR/15 | 40 | - | 8 | - | Core compulsory activities | ITA | ||||||||||||||
| 15653 - Microbiological monitoring and food inspection |
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ITA | ||||||||||||||||||||
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| 15658 - Analisi sensoriale degli alimenti | 6 | AGR/15 | 40 | - | 8 | - | ITA | |||||||||||||||
| 15687 - Analisi chimica e biochimica di matrici alimentari e prodotti di fermentazione | 6 | CHIM/11 | 40 | - | 8 | - | ITA | |||||||||||||||
| 15691 - Unit operations in food technology | 8 | AGR/15 | 54 | - | 10 | - | ITA | |||||||||||||||
| 15794 - Laboratorio di analisi sensoriale e tecniche di indagine applicate | 2 | AGR/15 | - | - | 16 | - | ITA | |||||||||||||||
| 15972 - Lingua inglese B2 (AFS) | 6 | L-LIN/12 | 48 | - | - | - | ITA | |||||||||||||||
| 15976 - Lingua inglese B2 (AFS 4 CFU) | 4 | L-LIN/12 | 32 | - | - | - | ITA | |||||||||||||||
| Course | Credits | Scientific Disciplinary Sector Code | Contact Hours | Exercise Hours | Laboratory Hours | Personal Study Hours | Type of Activity | Language | |||||||||
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| 13608 - Econommy of the agri-food sector | 6 | AGR/01 | 40 | 8 | - | - | Core compulsory activities | ITA | |||||||||
| 14872 - Food processing II | 6 | AGR/15 | 40 | 8 | - | - | Related or supplementary learning activities | ITA | |||||||||
| 16375 - Molecular genetic approaches to improve quality of animal source foods | 6 | AGR/17 | 40 | - | 8 | - | Related or supplementary learning activities | ITA | |||||||||
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| Course | Credits | Scientific Disciplinary Sector Code | Contact Hours | Exercise Hours | Laboratory Hours | Personal Study Hours | Type of Activity | Language | |||||||||
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| TOTAL | 114 |